Flaggstänger

KONTAKTA OSS

VÄLJ RÄTT FLAGGSTÅNG

Köpa flaggstång? Välj underhållsfri & hög kvalitet med Svedlunds Flagg AB


Har du en flagga måste du ha en flaggstång. En flaggstång ger miljön mer karaktär och blir pricken över i:et på tomten, vare sig den står i villaträdgården eller i offentlig miljö som exempelvis en skolgård eller företagspark. Flaggstänger finns i flera olika storlekar och höjder och bör anpassas efter var de ska stå. Att ha anpassade flaggstänger för din flaggning är ett måste. Vi anpassar valet av flaggstång för villaträdgården, företagstomten, mässområdet eller arenan!

Vi på Svedlunds Flagg AB har sålt och monterat flaggstänger i 60 år och har en gedigen erfarenhet och kunskap inom området. Med oss kan du vara säker på att du får ett professionellt resultat. Våra flaggstänger tillverkas i glasfiber som är ett väl utvalt och helt underhållsfritt material som står sig vackra år efter år, med hela 15 års garanti. Vi erbjuder både flaggstänger för markmontage, fasadfäste eller med snabbkoppling för husvagn & båt. Självklart har vi även ett stort urval av flaggor såsom bordsflaggor, fanorfasadflaggor, nationsflaggor och flaggtillbehör. Vi erbjuder också företagsflaggor & vepor för marknadsföring. 

 

Tre frågor du ska ställa dig när du ska köpa flaggstång:

  • Trädgårdens storlek – hur ser platsen ut där flaggstången ska stå, är tomten stor eller liten?
  • Husets storlek – hur ser byggnaden som kommer stå i anslutning till flaggstången ut, är huset högt eller lite lägre? Är huset högt behöver du också en högre flaggstång. 
  • En eller flera – om ni är ett företag kanske ni är intresserade av att ha flera flaggstänger. Vilka flaggor kommer ni använda och vilka budskap vill ni förmedla? Flera flaggor påkallar förstås mer uppmärksamhet och gör ert företag mer synliga – ett klassiskt, prisvärt och effektivt sätt att marknadsföra er verksamhet.

 

 Leverans av flaggstänger inom hela Sverige

Oavsett om du som privatperson eller företag funderar på att skaffa en eller flera flaggstänger är vi ditt självklara val – Vi ser till att ni får rätt flaggstång på rätt plats! Vi finns på Sågbacksvägen 11 i Linghed och erbjuder hjälp med montering av flaggstänger i Falun med omnejd. Men självklart levererar vi inom hela Sverige! Varmt välkommen att kontakta vår kunniga personal för att få hjälp med storlek, placering, frakt och montering av din flaggstång.

FLAGGSTÅNG STANDARD

Flaggstång i standardutförande.

Flaggstång standard
U-balksmontage

U-BALKSMONTAGE

Flaggstång med U-balksmontage.

FLAGGSTÅNG MED INVÄNDIG LINA

Med en flaggstång som har en invändig lina får du ett smidigt, stilrent, driftsäkert och enkelt sätt att hissa din flagga på. 

Flaggstång med invändiga lina

Några av de andra produkter vi erbjuder

FÖRETAGSFLAGGOR

Flaggor är de bästa vägvisare som ditt företag kan ha.

FLAGGOR

Stor sortering av olika sorter och modeller.

FLAGGTILLBEHÖR

Alla tillbehör till en komplett flaggprydnad.

Nå oss

Sågbacksvägen 11 790 25 LINGHED

Telefon: 0246-220 00

info@svedlundsflagg.se

Lämna ett meddelande

2 + 15 =